ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΙ & ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ, ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΑΕΕ ΑΘΗΝΩΝ

Εμείς οι απολυμένες καθαρίστριες του Υπ. Οικονομικών συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στις απολύσεις. Αγώνας καθημερινός (με συγκεντρώσεις έξω από το Υπουργείο), δυναμικός (με συμμετοχή σε συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις κλπ), που έχει αναδειχθεί από τα μέσα ενημέρωσης και τυγχάνει της αποδοχής του συνόλου σχεδόν της κοινωνίας.

Μας δίνει δύναμη η καθημερινή συμπαράσταση των απλών ανθρώπων, αλλά και των κοινωνικών και συνδικαλιστικών φορέων.

Μας δίνει κουράγιο για να αντιμετωπίσουμε τις πολλαπλάσιες δυνάμεις των ΜΑΤ, τα κλειστά ρολά υπουργείων, την αδιαλλαξία της πολιτικής ηγεσίας, την αδικία που βιώνουμε εδώ και μήνες. Συνεχίζουμε και θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, με συγκεντρώσεις, συμβολικούς αποκλεισμούς εφοριών και πολύμορφες δράσεις.

Μας συγκινεί ιδιαίτερα η συμπαράσταση των συναδέλφων μας, αλλά και των φορολογουμένων, από τους οποίους ζητάμε συγνώμη για τη μικρή ταλαιπωρία. Θα συνεχίσουμε και θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, παρά την σημερινή προκλητική, τραμπουκική, συμπεριφορά υπηρεσιακών στελεχών στη ΦΑΕΕ ΑΘΗΝΩΝ, συμπεριφορά που έφτασε στο σκίσιμο αφισών, προπηλακισμούς και απειλές.

Δεν μας φοβίζει αυτή η συμπεριφορά. Μας δυναμώνει και μας πεισμώνει. Ειδικά όταν προέρχεται από ”συναδέλφους” που έχουν αποδείξει μπροστά στους τροικανούς, αλλά και την εκάστοτε πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία, την αξιοπρέπεια και την επάρκειά τους!

 

Αθήνα, 26.2.2014

Πηγή: ΠΟΕ-ΔΟΥ