Σε θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία στους Φιλιάτες από το πρωτοφανές άγριο έγκλημα που έγινε στην πλατεία με θύμα την 20χρονη φοιτήτρια, σύμφωνα με το σάιτ ipeirotika.gr.

Η φοιτήτρια έπινε καφέ με την παρέα της στους Φιλιάτες. Ο δράστης την πλησίασε και μετά από λογομαχία έβγαλε μαχαίρι, την τραυμάτισε θανάσιμα στο λαιμό με πολλαπλές μαχαιριές και τράπηκε σε φυγή. Η νεαρή φοιτήτρια διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο αλλά δεν τα κατάφερε. Ο δράστης συνελήφθη λίγο αργότερα χωρίς να προβάλει αντίσταση. Τους πάντες εκπλήσσει η κυνική ομολογία του, ότι σκότωσε την κοπέλα επειδή τον απέρριψε.

Χθες το μεσημέρι ένταση επικράτησε έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Ηγουμενίτσας, όπου κρατείται ο δράστης. Ο εισαγγελέας και ο ανακριτής, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια, πήγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση για να ανακρίνουν τον 25χρονο κτηνοτρόφο. Αγανακτισμένοι συγχωριανοί της άτυχης κοπέλας που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο Δικαστικό Μέγαρο μόλις το αντελήφθησαν,  κατευθύνθηκαν προς το αστυνομικό Μέγαρο και προσπάθησαν να εισβάλλουν σ’ αυτό χωρίς αποτέλεσμα για να λιντσάρουν τον δράστη.

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΤ

[youtube width=”640″ height=”480″]http://youtu.be/SoqIlk-ecyY[/youtube]

 

Περισσότερα ρεπορτάζ στο ipeirotika.gr