της Συντακτικής Ομάδας

Σύμφωνα με πρόσφατη διαφημιστική εκστρατεία της εταιρείας ρούχων Kookai, οι γυναίκες μπορεί να μην έχουν να φάνε, να πληρώσουν το ρεύμα και να θερμάνουν τα σπίτια όπου ζουν, όμως μπορούν να το κάνουν με στυλ. Η μόδα βρήκε τη λύση και με έναν απίθανο ελιγμό έκανε την ανάγκη εμπόρευμα. Με μεγάλη χαρά λοιπόν παρουσιάζουμε κάποιες απλές στυλιστικές συμβουλές για αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Γνωρίζουμε ότι πολλές από εσάς λόγω της ανεργίας δεν αντέχετε οικονομικά τις εξόδους. Τώρα κυρίες μου μπορείτε να κάθεστε άνετα στα κρύα σπίτια σας, φορώντας διπλά και τριπλά πουλόβερ πολύ μοδάτα, ώστε να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας. Γιατί όπως θα πρέπει ήδη να γνωρίζετε από τα πολλά έντυπα με ανάλογα ρεπορτάζ, μια γυναίκα νιώθει όμορφα με τον εαυτό της μόνο όταν φοράει το κατάλληλο ρούχο. Αν πάλι είστε από τις τυχερές που εργάζονται ακόμα, τότε οφείλετε να ξοδέψετε κάτι παραπάνω για ένα συνολάκι, που θα αρέσει στο αφεντικό και ίσως έτσι μείνετε λίγο παραπάνω στην επιχείρηση. Πάνω από όλα όμως, μην εκτεθείτε στα μάτια του μπόυφρεντ. Μπορεί να έχουμε κρίση, όμως μην σας θεωρήσει ατημέλητες και έτσι σταματήσει να σας αγαπάει. Γιατί είναι γνωστό ότι ο άντρας δε μένει αν η γυναίκα του δεν φοράει το σωστό ρούχο, ώστε να την καμαρώνει και να νιώθει πιο πολύ άντρας έτσι. Να βλέπουμε τη θετική σκοπιά των πραγμάτων δηλαδή!  Να δείτε την κρίση ως ευκαιρία, αν δεν έχετε να φάτε κιόλας τόσο το καλύτερο, θα φτιάξετε και σιλουέτα μοντέλου.

Eίμαστε σίγουρες ότι οι υπάλληλοι του καταστήματος Fokas που είναι απλήρωτοι/ες μήνες νιώθουν πολύ μοδάτοι/ες ως πεινασμένοι/ες, εφόσον τι πιο τρέντι από το να είσαι απλήρωτος/η στις μέρες μας…

Και επειδή κι εμείς είμαστε τρέντι γυναίκες, άνεργες ή ελαστικές, με αγωνίες και δυσκολίες, δηλώνουμε πως με πολύ στυλ δεν θα πεινάσουμε. Θα μποϋκοτάρουμε τα προϊόντα της αλυσίδας Kookai, που ξεφτιλίζει τη γυναικεία αξιοπρέπεια. Και θα δείξουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους/ες της αλυσίδας Fokas που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους. Και θα πλασάρουμε νέα μόδα, σύμφωνα με την οποία κανένας και καμία δεν θα γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης στην κρίση από εταιρείες και εργοδότες!