Ένας 40χρονος άνδρας συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στα Πετράλωνα για αποπλάνηση και ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών. Mάλιστα ο δράστης νωρίτερα, προσποιούμενος τον αστυνομικό, προσέγγισε ανήλικη και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Όπως έγινε γνωστό ο 40χρονος ιδιωτικός υπάλληλος εντόπιζε ανήλικες μαθήτριες, ηλικίας 8 έως 14 ετών την ώρα που έφευγαν από το σχολείο τους, μετά την λήξη των μαθημάτων. Στη συνέχεια τις ακολουθούσε μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών στις οποίες διέμεναν. Μάλιστα για να μην γίνει αντιληπτός κινούνταν με μοτοσικλέτες διαφόρων τύπων και φορούσε πάντα προστατευτικό κράνος.

Στη συνέχεια εισέρχονταν μαζί με τα κορίτσια στις πολυκατοικίες και προσποιούμενος τον αστυνομικό, επιδεικνύοντας κάποια έγγραφα από το πορτοφόλι του, τις παραπλανούσε ότι διενεργεί έρευνα για κλοπή στο σχολείο ή για ναρκωτικά και τις οδηγούσε σε απόμερο κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας, όπου  προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Από την μέχρι τώρα έρευνα έχει διαπιστωθεί ότι, κατά την τελευταία πενταετία, έχει ενεργήσει ασελγείς πράξεις σε βάρος 21 ανήλικων κοριτσιών σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης τη δεκαετία 1995 – 2005 είχε συλληφθεί δύο φορές, για αδικήματα τα οποία στρέφονται κατά της γενετήσιας ελευθερίας και αξιοπρέπειας ανηλίκων κάτω των δώδεκα ετών, για τα οποία έχει καταδικασθεί και φυλακισθεί.

Σε βάρος του 40χρονου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: Βήμα